Førstkommende mens....

Ja,førstkommende mens,skal jeg begynne med tablettene igjen.Da er det klart for TIN forsøk igjen. Spennende :)

 

Sommeren har virkelig vært FERIETID ogKOSETID. Vi har virkelig brukt sommeren til å nyte.Har ikke bare vært fri og slaaping off,for vi har gjort helt ferdig huset vårt,men vi har virkelig brukt tiden godt,og latt forsøk være forsøk,og sommerferie være sommerferie :) Har virkelig hatt godt av dette! Har ikke fokusert på forsøk og  IVF. Har latt det ligge i bakgrunnen,og det er godt. Kjenner ejg begynner så smått og tenke forsøk og den retningen igjen nå om dagen,men er veldig opptatt av å ta det helt med ro,og ikke overfokusere denne gangen. ORKER IKKE!!! Bedre og ta det som det kommer,og håpe det går bra :) Jeg får ikke gjort noe fra eller til!

Ellers har jeg det bare bra! Gleder meg selvsagt til nytt forsøk,men har absolutt hatt godt av FRI! Vi har virkelig stått på her hjemme,og det har jo blitt sååååå fint :) Deilig med alt som er gjort :)

 

Ser at det går bra hos flere av dere rundt her,og det gleder meg stoooort :) Krysser fingrene for dere,helt inn til mål,og håper det går bra for dere. STOR KLEM FRA MEG.

 

Kommer snart tilbake her igjen,og oppdaterer oftere,da vi skal sssnnnnnaaaart spise første tabletten :)

 

Have a nice day :)

3 kommentarer

Veien til å bli foreldre

08.08.2013 kl.23:18

Å så deilig med ferie og tankene vekk fra alt med ivf! :) Det fortjener dere, og kroppen har nok også hatt godt av det ;)

Mange klemmer <3

framineoyne

08.08.2013 kl.23:41

Veien til å bli foreldre:
Ååååja,det er gull verdt! :) Takk for det snuppa :)
Mange klemmer tilbake :)

Nina

09.08.2013 kl.17:11

Hei Kine:)

Jeg beundrer deg sånn for at du klarer å bare legge alt med prøverør til side og nyte sommeren og fri..

Jeg skal tilmHaugesund og ta ut egg i uke 34, så krysser fingrene for at vi kommer helt i mål denne gangen.. Og jeg håper vi går over målstreken sammen;)

Skriv en ny kommentar

hits