Mensen kom på dagen jo :)

Ja jøsses.Ble reint overrasket her jeg!! :) Mensen kom på lørdagen,akkurat som hun damen i telefonen sa  :) Ikke værst! Da håper vi det fortsetter sånn,så kan vi få et forsøk før høsten :)

Ellers går no dagan da :) Det er sol,regn,blest og varmt. Sommeren i Norge ;) Ikke for det,har jo vært noen fine dager da. Og sommeren pleier jo og gå fort,så da er det ikke sååå lenge til neste forsøk :) Håper jeg! Går mye bedre nå altså. Klarer meg jeg. Ikke tenk på det. Blir noe jævlig skuffa i det den fordømte testen viser negativt,men såååå,etter noen dager kommer man seg opp igjen. :) Og nå er jeg oppe :) Ikke fullt så bitter og skuffa lenger. Må bare se fremover og glede seg til nytt forsøk. :)

I mellomtiden er det sommer,og vi skal fikse ferdig huset,være på hytta som vi har leid på åremål og ta vare på hverandre :) Skal ta oss litt vin,spise vannmelon og nyyyyyte sommeren ;)

Dere får ha en god sommer,og nyte livet og ta vare på dere selv. :)

 

6 kommentarer

ivfbarn

09.07.2013 kl.19:00

Hei!

Hvordan går det med deg?

Når du sluttet på progynova etter fryseforsøket, når kom mensen?

Jeg sluttet på progynova i går, etter mislykket fryseforsøk, men jeg kan starte opp igjen så snart mensen dukker opp, da blir det forhåpentligvis nytt fryseforsøk.. :)

Klem fra meg! :)

framineoyne

09.07.2013 kl.23:39

ivfbarn:
Hei :) Jo takk,går bra :) Vi driver på med huset,og har hatt litt ferie,så jeg er opptatt :) FOR opptatt til å tenke og gruble ;) For dette er slitsomt,så man trenger og ta en pause fra alle tanker rundt det,en periode! Skal snart kjøpe ny tablettkur med Progynova igjen,men orker ikke tenker på det i hele juli! :)
Jeg fikk mensen 3 dager etter endt medisinering.
Uff,så kjipt da....med misslykket forsøk :( Men fint du kan starte opp igjen med en gang da :) Så heldige er ikke vi! Hvor holder du til igjen?
Stor klem tilbake :)

ivfbarn

10.07.2013 kl.16:39

Ja, det er godt å koble helt av, men er ikke alltid like lett det heller.. :p

Er spent på når mensen dukker opp hos meg, mandag sluttet jeg, men hadde tatt morgendosen.

Det var virkelig en nedtur ja, hadde så høye forhåpninger.. :/

Vi er på Klinikk Hausken :)

framineoyne

10.07.2013 kl.22:58

ivfbarn:
Nei sant det. Man har det jo i bakhodet hele tiden! Og det er jo noe spesielt da,vi setter oss inn i en slags boble underveis,hvor vi holder oss en god stund.
Burde få den i morgen eller rundt helgen da. Jeg hadde også tatt morgendosen :)
Æsj ja skjønner det! Er alltid en nedtur med testen som sier ikke gravid :-/ Er så vanskelig for oss,for vi kan liksom ikke bare hive oss rundt og starte på nytt neste måned!!!
Du er der ja :)

ivfbarn

10.07.2013 kl.23:15

Ja, føler man går rundt i en boble der alt dreier seg om forsøkene, hodet er der i alle fall nesten hele tiden! Er nok en større påkjenning for kroppen enn mange tror, fysisk og psykisk. I iallfall når testene lyser negativ..

Men nå må det da være vår tur til å lykkes, og ikke minst at den klorer seg fast i ni mnd. :)

Nei, det skal ikke være lett..

Du får ha en fortsatt fin sommer, så krysser vi fingrene for at dette blir tidenes høst! :)

framineoyne

11.07.2013 kl.22:41

ivfbarn:
Ja helt klart! Jeg trer inn i boblen med begge beina,men syns liksom det er litt trygt å være i den bobla også,så lenge forsøket er i gang. Da har jeg liksom meg og mitt på samme plass...vanskelig og forklare! Man må bare oppleve det,for å forstå ;)
Åja,helt klart! Tror ikke de som ikke har opplevd dette,helt skjønner hvor stor påkjenning dette ER!

Ja,det syns jeg virkelig vi fortjener nå!!! Er vel ikke så mye å forlange etter såpass lang tid.

Jo takk for det. Vi får krysse alt vi har! :) Kommer sterkere tilbake med bloggingen under neste forsøk ;) Men jeg er innom her alikevel altså! God sommer til deg og dine. Kose dere :)

Skriv en ny kommentar

hits