Testdagen er over.

Ja,da var dagen her,og  testen lå klar på toalettet til idagtidlig. Ja,for vi tok blodprøve også,men må jo ta gtest først ;) Får ikke svar på blodprøven enda uansett,så derfor jeg testet hjemme først :) Testet på dag 11 nå,og syns det er litt rart at man skal teste så tidlig,for de andre gangene har det vært testdag senere!Uansett,den dumme pinnen lyste hardt og brutalt IKKE GRAVID så her var det ingen tvil gitt. Nok en nedtur er blitt et faktum! Ble så skuffa at jeg................nei jeg vet ikke.Kjenner det er URETTFERDIG å være barnløs akkurat nå! :(

 

Mannen min spurte meg om jeg fortsatt ville dette,og sa jeg måtte bare si ifra om jeg ikke orket dette fortvilende,skuffende,tøffe og slitsomme sirkuset lenger. Men jeg er så egoistisk,at jeg VIL bli mamma,og har ingen intensjoner om å gi opp helt enda!!! Klarer ikke tanken på,at jeg ikke skal få gå svanger noen gang! Ikke enda,ihvertfall! Jeg vil prøve mer,og det er mannen min også klar for,men som han sa:det er din kropp dette går utover,så DU bestemmer. Han er så flott <3 Takk og herre,for at jeg har en sånn flott mann som gir så enormt mye støtte :)

Så,nå er jeg allerede på neste forsøk,inni hodet mitt.....forsvarsmur,kaller jeg det! Holder fast ved noe annet,slik at jeg ikke "går ned"! Vi kommer ikke igang med en gang,for Riksen stenger 5.juli,og har stengt i hele julli,så blir ihvertfall ikke noe før august tenker jeg!

Har ikke slutta på medisiner enda da,for det står i papirene mine at UANSETT om mensen kommer,eller ikke,skal man IKKE slutte på medisinene før man har fått svar på blodprøven! Mensen min har ikke kommet altså! Og jeg er uggen og ekkel i kroppen fortsatt.Litt småkvalm hele tiden,og så har jeg sånne stikkinger og merkelig øm foran ved livmora...Særlig når jeg anstrenger meg litt,da kjenner jeg det godt "foran"! Litt småhoven i hele "forparten" er jeg også,så det skal bli fint å slutte på medisinene,så jeg kan komme tilbake til normalen igjen! Gir ikke den stikkingen seg,tar jeg meg en tur til legen for en UL,for blir jo litt redd for at noe er galt!

Anyway,jaaaaaaaaaaa jeg syns det er blodig urettferdig at vi ikke fikk positiv test nå,for jeg syns faktisk vi fortjener det! Lista vår er laaang,og nå blir den enda lenger!!! 7 insemineringer,2 avbrutte forsøk pga for mange egg,1 fersk forsøk(blei gravid,men mistet) og 1 fryseforsøk!!!!!!!! Når skal det liksom klaffe for oss da??????????? ARG! Dritlei hele greiene akkurat NÅ,men jeg vet også det,innerst inne,at jeg gir da ikke opp! DET er utenkelig!!! VIL bli gravid! :)

 

Takk til alle dere som har heiet,krysset,støttet og kommet med klemmer :) Søte dere er :)

 

Er jo blitt glad i spesielt noen av dere,da jeg har fått litt kontakt med dere :)

 

Men jeg kommer ikke til å oppdatere noe særlig her nå,før eventuelt nytt forsøk. Kommer innom,og leser deres blogg,men har jeg ikke noe å oppdatere,oppdaterer jeg heller ikke! Er jo en blogg,hovedsaklig om det å prøve å få barn. Oppturer og nedturer om det å være sliter..... (les:mest nedturer!)

 

 

 

Til dere som endelig har fått det til,gratulerer! Ja,klart jeg er misunnelig,men jeg unner dere det! Det er velfortjent :)

 

God sommer folkens!

31 kommentarer

Mia

18.06.2013 kl.20:48

Søte du! Det var utrolig trist å høre. Men er du sikker på at du ikke har testet litt for tidlig. Min test slo ikke ut før 4 dager etter ventet mens..

Ufrivillig barnløs

18.06.2013 kl.20:58

Uff.. Kjente det stakk skikkelig inni meg nå og jeg fikk tårer i øynene :( Skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig.. De som ikke egner seg som foreldre eller ikke vil ha barn, de blir gravide uten noe problem, mens vi som virkelig vil ha barn - vi skal slite noe så ekstremt! Blæh.. Det er så urettferdig. Men det er vel bare viktig å prøve å ha en positiv innstilling og ikke gi opp, og det ser ikke ut som du gir opp med det første - og det er jo bra :) Håper virkelig dere klarer det på neste forsøk, det unner jeg dere virkelig! Dette fortjener dere!

Ønsker dere en fin sommer, og masse lykke til på neste forsøk. Jeg heier på dere! :)

framineoyne

18.06.2013 kl.21:00

Mia:
Jeg har tatt blodprøve på samme dagen som riksen bestemte.Og da regner jeg med det stemmer. Og en Clear Blue,bør jo slå ut,på rugedag 11. Men takk for fine ord,og oppmuntring :) Jeg har lagt fra meg alt håp,for orker ikke tro og håpe mer,og få enda en på trynet når jeg får svar på blodprøven. Men igjen,takk :)

ivfbarn

18.06.2013 kl.21:01

Ååh, nå ble jeg jammen lei meg på deres vegne! Hadde virkelig trodd at dere ville lykkes denne gang, og at spiren skulle sitte i ni mnd!! :(

Så utrolig leit:( Jeg kjenner nesten skuffelsen deres på meg selv, dere er tøffe!

Håper dere får en fin sommer og at dere får ladet alt av batterier så dere er klare til høsten, da er det deres tur!!

Mange klemmer til deg <3

framineoyne

18.06.2013 kl.21:37

Ufrivillig barnløs:
Tusen takk for kjempefine ord. <3
Nei,vi må ikke gi opp,for vi SKAL komme i mål engang.... :)
Ja er litt lei av å lese om folk som bare "ups" blir gravide! :( Drittlei faktisk!!!
Tusen takk for det. Setter stor pris på det fine du sier :) Trenger det,når man er litt nedi dalen :-/
Takk i like måte.Håper dere og får en fin sommer :)
Stor klem

framineoyne

18.06.2013 kl.21:39

ivfbarn:
Tusen takk for flotte ord,og støttende melding :) Setter utrolig stor pris på det. Ting føles veldig urettferdig nå,men gi meg noen dager,så er det utrolig hva vi overlever! :-/
Takk for det. Håper dere og får en flott sommer. Stooor klem tilbake :)

lillespir

18.06.2013 kl.22:35

Huff, så trist :( Hadde virkelig trodd dere skulle lykkes denne gangen! Livet er så sinnsykt urettferdig. Håper det blir deres tur snart. Klem til deg :)

framineoyne

18.06.2013 kl.22:42

lillespir:
Takk for det :)
Ja jeg må si jeg syns dette var litt skuffende. Hadde jo håpet der,og da gjør det så vondt når det blir revet vekk! :-/
Stor klem tilbake :)

18.06.2013 kl.23:08

Denne kommentaren kommer nok til å provosere og virke negativ. Den er ikke ment som det menmen..

Dessverre er det slik at det ikke er noen menneskerett at alle kvinner skal få gå gravid. Noen kan bare ikke av noen naturlige grunner.( Ikke logiske) Man kan bli en kjempe mamma uansett om barnet har ligget i din mage eller ikke.. Det er en egoistisk tanke at man må gå svanger. Det finnes så mange barn som trenger en mamma og pappa nå. Foreldrerollen gjelder jo fra barnet er ute. Da har man mange år med kjærlighet til et barn. Man trenger ikke eget kjøtt og blod for at det skal føles som ditt barn. Det kommer uansett det. Dette kan jeg trygt si da jeg har en søster som er adoptert. Det har aldri betydd noe for meg eller mine foreldre.

Jeg kan forstå ønsket om å gå gravid, men ikke at det skal bære viktigere enn alle årene som skal følge med barn. 9 måneder av mange mange flere år forstår jeg ikke viktigere slik at du kan si du har gått gravid. Adopterer men hjelper man barn som virkelig trenger det og man er ikke lenger ufrivillige barnløse. Syns vi skal tenke mer over at graviditet ikke er en menneskerett og at adopsjon er en god mulighet for de som er åpne og ikke for egoistiske med tanke på gravid opplevelsen. Barn er jo viktigere enn selve svangerskapet i seg selv

hannekolstrom

18.06.2013 kl.23:16

Nei så trist. :( Veit akkurat kordan d der e, d føles så jævlig urettferdig. Mn bare ikke gi opp nei, d blir deres tur å. Heier på dåkker. Og så håpe æ at dåkker får en fin sommer trass i denne nedturen. Prøv å kos dåkker så godt dåkker klare. :) klem

Ja forresten et lite tips til neste gang du skal ta gtest, ikke kjøp de som er digitale, har blitt frarådet å kjøpe dem for de kan vise ikke gravid selv om du er d. For hvis du tar dn for tidlg å hcg nivået ikke er høyt nok får du negativt svar. Mye bedre me 2 strek eller pluss tegn testan, de er mer ømfintlig.

Nina

18.06.2013 kl.23:57

Uff dette var leit.. Har lest flere bloggere nå som er i samme situasjon som deg og som er blitt gravide, så jeg hadde så god følelse på at det ville gå din vei nå. Det er så sårt, tøft og utrolig vondt.. Men du er tøff,dere er tøffe og jeg er helt overbevist om at dere vil klare det til slutt <3 ingen ord kan hjelpe i denne stund, men sender varme tanker..

Stor klem fra nina

framineoyne

19.06.2013 kl.00:01

Anonym: Hei. Du har helt rett,kommentaren din provoserer....

Du er anonym,og det provoserer om mulig,enda mer.....

Du er tydeligvis ingen fast leser,for hadde du vært det,hadde du VISST at for meg betyr et barn like mye,om det kommer fra meg,eller noen andre!
Poenget mitt er at jeg har et så stort ønske om å få oppleve det å være svanger,at jeg prioriterer det som første valg. Ingen menneskerett og få barn kanskje,men vi har alle rett til å bruke de hjelpemidlene som er der for oss,til å PRØVE å få barn!!
Regner nesten ikke med at du selv er ufrivillig barnløs,uten å dømme deg. Men de fleste forstår mine følelser,hvis man selv er barnløs.
Vi har mange ganger tittet på sidene til fosterhjem.no så det er absolutt et alternativ. Men akkurat nå,prioriterer vi IVF. :)Adopsjon,er ikke noe tema,da det kan bli vanskelig å få gjennomslag på,siden mannen min er kronisk syk.

Ha en ellers fortreffelig kveld videre.

framineoyne

19.06.2013 kl.00:03

hannekolstrom: Tuuuusen takk for fine ord,og gode råd :) Snill du :)
Neida,gir ikke opp,føles bare så håpløst akkurat nå! :-/ Vil jo at det skal klaffe igjen :) :)

framineoyne

19.06.2013 kl.00:09

Nina: Hei søte deg,og takk for hyggelige ord som varmer :)
ja er mange som har fått det til nå :) Men ikke vi da... Skal nok ikke gå hånd i hånd med noen over målstreken vi ser det ut som. Unner jo alle og få det til,men blir bare så lei meg. Får noen dager på meg,så klarer jeg å glede meg enda mer på andres vegne :D
Tusen takk. Håper det samme for dere når dere får sparket igang ny runde :)
Klem

Veien med IVF

19.06.2013 kl.06:29

Det var vondt å høre at forsøket endte negativt, framineoyne :( Tror ingen andre enn vi som går gjennom forsøk etter forsøk kan skjønne hvor vondt og tungt denne ivf karusellen er! Sender deg mange klemmer og håper dere får brukt sommeren til å nyte hverandre, ferie og andre ting som gjør dere glad.

Så må jeg si at kommentaren fra anonym provoserer meg også, og jeg stemmer i at anonym kan ikke være ufrivillig barnløs. Det virker som om at folk (gjerne dem så blir gravid lett) bruker ordene "det er ingen menneskerett å bli gravid" ofte. Kanskje det ikke er en menneskerett, men det er ihvertfall en menneskerett å få muligheten til å prøve ALT for å oppnå det. Det er heller ikke "bare" til å adoptere. Man skal gi opp det å få biologiske barn først, og det er heller ikke alle som få adoptere! Å være ufrivillig barnløs handler om mange prosesser, tanker og et følelsehav som man går gjennom. Jeg syns ikke at folk som ikke har greie på dette skal uttale seg om at det ikke er en menneskerettt og at "noen kvinner kan ikke bli gravid av naturlige grunner". Grunnen til at det tar årevis med adopsjon er blant fordi det er flere par som ønsker å adoptere enn det er barn som skal bli adoptert bort.

Ja, det å adoptere er absolutt en vakker ting å gjøre, klart man blir like glad i barnet som et biologisk barn. Samtidig så må man som par for prøve ALT før man gir opp drømmen om å få biologiske barn! Ingen andre enn paret kan si når det eventuelt er tid for å se seg etter andre muligheter.

Punktum.

Nina

19.06.2013 kl.08:36

Kjære anonym, ja du provoserer virkelig. Dette er verken tiden eller bloggen for å skrive en sånn kommentar. Det du gjør er å sparke en som allerede ligger nede.

Og i tillegg, er du anonym. Stå for det du sier, og ikke gjem deg bak en anonym kommentar. Dersom du var ufrivillig barnløs så ville du forstått hvilke vond og vanskelig situasjon kine er i, og du ville nok trådd litt mer varsomt.

Selvfølgelig er adopsjon kjempe positivt, og jeg vil sbsolut adoptere dersom vi ikke klarer det selv. Men om du har en adoptertvsøster så vet du kanskje og hvor mye det koster og hvor lang tid dette kan ta. At man ønsker å bli gravid er absolut ikke egoistisk, det er en veldig naturlig ting.

Vær så snill og trå litt forsiktig neste gang, for dette er tydelighvis noe du ikke har erfaring om. Dette er ikke et diskusjonsforum, dette er livet til en som har et stort ønske om å bli mor, enten det bøir på den eller den måten.

Jeg er ikke ute etter å starte en diskusjon her, men jeg ble mektig provosert av deg..

Kine, stå på.. Jeg tipper vi går over målstrekken sammen;)

framineoyne

19.06.2013 kl.08:43

Veien med IVF: Svarer mer ikveld,men ville bare godkjenne denne kommentaren,og si tuuusen takk for støtten <3

framineoyne

19.06.2013 kl.08:43

Nina: Svarer mer ikveld,men ville bare godkjenne denne kommentaren,og si tuuusen takk for støtten <3

Håpefull

19.06.2013 kl.09:41

Nei, nei, nei og atter nei!! Det skulle ikke gå denne veien :( Sitter selv her med tårer i øynene og en klump i halsen! Du hadde virkelig fortjent et "Gravid" på testen din!! Vet at det er lettere sagt enn gjort, men du og din kjære må prøve å nyte sommeren sammen. Ingenting er viktigere enn å pleie parforholdet oppi en slik prosess! Enda mer varmer det at han støtter deg oppi dette, selv om man er to om det! Men som han sier, det er din kropp, det du som kjenner alle bivirkninger på kroppen din! Det er viktig med en god støttespiller :)

Sender deg en god, lang og omsorgsfull klem <3

Håpefull

19.06.2013 kl.09:58

Til anonym

Jeg er kanskje av den egositiske sorten, som i utgangspunktet ønsker å få egne barn. Ønsker det å kjenne på følelsen av å gå gravid, kjenne på følelsen av liv som vokser inni meg.

Men din kommentar provoserer meg desverre ikke etter å lest igjennom den noen ganger. Din kommentar viser at du har lite, VELDIG LITE kunnskap om problematikken rundt det å være ufrivelig barnløs. Selv om jeg er av den egoistike typen (i dine øyne) som ønsker mitt egent barn, så har vi vurdert mulighet for adopsjon. Men det er noen ting som setter en stopper for det,

1. Økonomien (eller kan du låne meg ca 150tusen?)

2. Det er 3-5år vente til for å adoptere (Hvor er alle de barna som du snakker om? Ja, mange barn trenger hjelp. Desverre er det ikke mange barn til adopsjon, derfor lang ventetid)

3. Man kan ikke stå på venteliste om man driver med IVF. (Hvem har ikke lyst å prøve å få sitt naturlige barn?)

4. Har man kronosik sykdom, får man heller ikke adoptere. (Noe mange mennesker har, selv om det ikke vil være et problem når man får barn.)

Listen er lang, kunne forsatt på den. Har desverre andre ting å gjøre.

Som de over skriver, tror ikke du har oppleved det å være ufriveligbarnløs.

Storken

19.06.2013 kl.12:11

Uff, det var veldig sårt og leit. Jeg føler så utrolig for deg. Nå som min etterlengtede jente har kommet til verden, kommer jeg ikke til å blogge mer, men jeg ville bare si at jeg håper med hele mitt hjerte at det klaffer for dere før eller siden, og at dere fortsetter å ta vare på hverandre. Varme

klemmer fra meg

Kristina

19.06.2013 kl.19:00

Uff og uff :( hadde gledet meg til å lese bloggen nå, hvor det stod "den lyste GRAVID" for er det noen som fortjener det, så er det virkelig deg/dere... unner dere det mest i hele verden... hadde nesten begynt å glede meg, å få se en kinebaby... meeeeen, alle gode ting er 3, er det ikke det de sier? :) krysser EKSTRA hardt for at neste forsøk SKAL sitte... for det SKAL det... i mellomtiden får dere ta godt vare på hverandre og kooooose dere det dere kan :) stoooor klem <3

hestvold.blogg.no

20.06.2013 kl.12:40

Nei og nei, dette var trist og lese. Håpa det var deres tur også denne gangen :( klem

Maren

20.06.2013 kl.20:46

Først og fremst vil jeg beklage for hvilket innlegg min kommentar ble postet i. Ikke at det er innlegget som betyr noe, men selve tema ved dette innlegget. Jeg er i etterpå klokskapen at det var dumt. Du ønsker selvsagt noe helt naturlig og jeg uttrykte meg upassende ut i fra at dere igjen har opplevd motgangen. Jeg vil også si at det aldri var meningen å være anonym. Når man uttrykker seg om det så sårt og viktig tema bør man absolutt signere med navet og ikke være feig. Her var det kun det tekniske som sviket.

At jeg selv ikke har opplevd det å være barnløs er dessverre feil. Jeg ønsket og prøvd i år. Endelig har jeg en drøm i magen nå, men ting går dessverre ikke like lett som jeg ønsket verken før eller nå under graviditeten. Jeg var ganske sikker på at jeg rett og slett ikke kunne få barn og hadde startet planleggingen av adopsjon. Jeg så ikke på det som noe nederlag men som en annen form for svangerskap. Dyrt er dessverre både adopsjon og ivf og det er galt. Skal man ført ha "rettigheter på hjelp til svangerskap og/eller barn" bør det være like gratis som å få barn uten hjelp.

Jeg syns det er fint at både homofile/lesbiske og de som trenger hjelpen har tilbudet. Det er ikke det. Men noen ganger så virker det ut som svangerskapet blir det viktige. Hvor mange forsøk skal man bruke før man på gi opp drømmen? Hvor mange er riktig og når bør man gi seg? Meget vanskelige spørsmål og en som prøver vil selvsagt aldri gi opp håpet. Fint er det. Men fra naturens side lurer jeg ofte på om det er riktig at vi alle skal ha like rettigheter på alt? Samtidig lurer jeg da på hvorfor skulle vi lært oss all den medisinske kunnskapen uten å kunne bruke den? Slike spørsmål dukket opp i mitt hode når ønsket virket så håpløst langt borte...

Jeg beklager igjen den ekstra belastningen min kommentar har hatt i en alt sårbar tid. Jeg var unødvendig hard i kommentaren og viste lite forståelse for din situasjon. Jeg mener ingen kritikk over dine personlige valg og har fullforståelse for dem. Jeg håper du og din mann får et kjær ønsket og elsket barn innen kort fremtid enten på den ene eller andre måten. Så lenge dere blir fornøyd har ikke noe annet betydning. Ønsker dere masse lykke til og håper at dere uansett vil få barn og den hjelpen dere trenger uansett metode.

Denne lange kommentaren er ikke men for å forsvare, kun for å beklage og det håper jeg jeg fikk uttrykt riktig. Den er ment til deg og du bestemmer selv om du vil publisere eller la vær. Ønsker ikke at den skal ødelegge/ ta fokus fra ditt innlegg eller bli noe mer diskusjon her. Det får vi gjøre på mer passende og riktige steder tenker jeg nå.. ( litt sent)

mittstorsteonske

21.06.2013 kl.01:50

Huff, det var trist. Skjønner veldig godt at dette var og er vondt og føles uendelig urettferdig. Kan ikke annet enn å føle med deg og gi deg en klem =)

framineoyne

24.06.2013 kl.21:46

Kristina:
Tusen takk for søte ord Kristina :) Hyggelig at du fortsatt følger :)
Ja,alle gode ting er tre,og lykketallet mitt er jo tre,så vi får se da... har jo telt til tre et par ganger alt,så liiiiitt usikker :) Men må jo ha håpet oppe :)
Tusen takk for det. Kose dere i sommer dere også :) Stoooor klem og tusen takk for oppbackingen :)

framineoyne

24.06.2013 kl.21:49

hestvold.blogg.no:
Takk for det. Ja,hadde ønsket det gikk denne gangen,men neida....ikke noe "gratis" her i gården :( Så vi får se da,når sommeren nærmer seg slutten! :) Kanskje det er vår tur da :) Klem

framineoyne

24.06.2013 kl.21:56

Maren:
Hei igjen...
Merkelig at to kommentarer kan være så forskjellige! Men takk for at du kom igjen,MED navn,og med en litt mer forståelsesfull kommentar :)
For de fleste kvinner, er det en drøm hele livet det og stå brud,og gå gravid. Det ligger liksom bare til oss naturlig! Og når bør man gi seg,i forhold til assistert befruktning,mener jeg selv,er opp til hver enkelt! Det er beintøft,og ikke alle er like gira på og fortsette etter noen runder med nederlag. Jeg selv,kommer ikke til å gi meg helt enda,fordi dette er noe jeg virkelig brenner for,og har som ønske.Og få føle på kroppen det å bære et barn inni meg! :) Er noe med det morsinstinktet. Selv om joda,det vokser nok om man adopterer eller blir fosterforeldre også.Men akkurat nå,vil vi prøve det vi kan,for å få egget til å sette seg fast inni meg i ni måneder :)
Takk for det,og unnskyldningen godtas. Håper bare du tenker deg om litt før,event.neste gang du skal skrive til noen om dette temaet,som er barnløse. ;)
Ha en fortsatt fin dag :)

framineoyne

24.06.2013 kl.21:57

mittstorsteonske:
Tuuuusen takk for det. Stor klem tilbake :)

Nina

25.06.2013 kl.14:03

Kjære Maren, dette var stort av deg og syns det var en fin kommentar du sendte nå.

Kjære Kine, ønsker deg en super sommer og jeg håper så inderlig det går på neste forsøk;)

En liten gladnyhet herifra Stavanger, min kjære satt seg ned og fridde til meg i helgen <3

framineoyne

25.06.2013 kl.21:51

Nina:
Tusen takk for det Nina-mor :) Ja vi får håpe på det :)
Nei,så utrolig hyggelig!!! GRATULERER!!!!! :) :) :) DET var gode nyheter :) Hipp hurra!!! :) :) :)
Er du på facebook?? Klem

Skriv en ny kommentar

hits