Er så spent,men samtidig redd for fallet!

Ja nå er jeg uhyre spent på hva denne uken bringer. Er jeg gravid,kommer sommeren til å gå med til å ta det med ro,nyte og glede seg over spira. Er jeg ikke gravid,kommer sommeren til å gå med til å stå på,hjelpe og få ferdig huset,drikke vin,forberede seg på nytt forsøk etter sommeren og komme seg opp igjen fra skuffelsen... Alle vet jo hva jeg vil! ;) I hele går var jeg skikkelig uggen og kvalm. Idag er jeg ikke fullt så kvalm,men murrer og jobber "nedi der".  Føler meg litt "full" i magen hver gang jeg har spist litt. Men uten å synse og kjenne for mye etter....mensen har ikke vist seg enda,og DET er mitt sikreste tegn så langt.

Er forholdsvis rolig til hele greiene denne gangen også,men frykten for å falle er sååååå jævlig! Jeg tør nesten ikke skrive hva jeg føler, for redselen for negativ test er stor. Og så føler man seg litt teit om det blir negativ test da,så har man faktisk innbilt seg,alle symptomer og vondter!! Ikke for det,alle disse medisinene kan spille oss et puss,for jobben dems ER jo,å la kroppen "være" gravid. Nei,bort med alle negative tanker. Jeg åpner opp for positivitet og glede <3 Dere hører fra meg på testdagen tenker jeg,for jeg orker ikke mer synsing ;) Har det best med meg selv når jeg slipper å tenke etter HVA jeg føler hele dagen! :) Tiden fram til nå har jo gått greit da :) Så håper resten gjør det også :)

4 kommentarer

ivfbarn.blogg.no

16.06.2013 kl.12:02

Ååå, så spennende! Krysser det jeg kan, og håååper at dere lykkes nå, virkelig!!

Når har du testdag?

Jeg er nå godt i gang med progynova'en, og har heldigvis ikke så mye bivirkninger, men jeg er så utroooolig trøtt, så er vel det eneste jeg har merket:)

Frua i Jordslia

16.06.2013 kl.12:05

Masse lykke til! :D

Nina

17.06.2013 kl.14:52

Jeg er så spent på deres vegne, håper virkelig det går deres vei denne gangen;) syns du er så tøff.. Krysser fingre og tær for dere;) kjenner jeg gleder meg til å komme i gang igjen.. Men de to ukene etter innsetting ser jeg ikke så frem til.. De er så lange. Masse lykke til;)

Håpefull

18.06.2013 kl.11:35

Det er spennende tider om dagen! Krysser fingrene for positiv test, og en sommer hvor du kan ta det med ro og nyte spiren..

Lykke til <3

Skriv en ny kommentar

hits