FOR NOE KLIN DA!!!

Ja,dette her var jo faktisk mer grisete enn sist gang!!! Æsj!!! Første dagen idag.... Rett og slett skikkelig ekkelt det her! Sist gang brukte jeg Crinone,og denne gangen skulle jeg bruke Lutinus.En vaginal tablett. Og jada,fysj som det er! Kommer ut noe så hvitt,ekkelt,slimete,klumpete og så masse(!!!!!) greier...... rester! Skikkelig klineri! Så,takk for tipset om truseinnlegg :) For det er forbruksvare nå! Formen idag har vært enda mer kvalm nå,enn før,og uten hodepine faktisk :) Gudskjelov! Men kvalmen...ja den har fordoblet seg! Pleier å ta tran hver dag,men idag orker jeg rett og slett ikke tanken! :( Meeeen,man må jo bruke dette da,skal "bosoa" bli fin :) Hehe,idagtidlig tenkte jeg,etter to tabletter Progynova,èn Folat,og èn vaginaltablett................herregud,jeg skal ha tabletter i hue og ræva joh!!! Hehe :D Ja,ja.Litt galgenhumor må en ha! :P

 

Murrer og jobber fælt i eggstokkområdet idag,og det har kommet nå etter jeg begynte på Lutinusen. Ellers har kvisetryne begynt å vise seg frem! B E T Y D E L I G!!! Helt kulete av underhudskviser som er på vei ut,rundt munnen! :( Hormonella kviseria Kruella ;) Hehe :)

Neida,hormonell føler jeg meg ikke.Ikke sinna...............enda ;)

 

Ellers,er alt bra,og jeg håper denne eskimoen blir like tøff som en viking,og ikke så pysete som denne frysapinnen her :) Klem fra meg.

 

 

Forresten,vi har to års bryllupsdag idag vi <3

 

 

Ha en fortsatt fin dag :)


7 kommentarer

Forfatteren av mitt liv

04.06.2013 kl.22:57

Drikk masse vann, så blir underhuds kvisene rundt munnen borte! Kvisene viser tegn på problemer med fordøyelsen (som for eksempel forstoppelse, hormoner ol) og vann hjelper masse! :)))

framineoyne

04.06.2013 kl.23:03

Forfatteren av mitt liv:
Takk for tipset :) Nå skal det sies,at jeg drikker kun vann :) Jeg drikker ikke brus,melk eller saft.KUN vann. Men takk alikevel :)

Håpefull

05.06.2013 kl.11:02

Gratulerer med bryllupsdagen som var i går! :)

Lutinus er noe griseri ja! Kan ikke gå en plass uten truseinnlegg!

Jeg sliter med kviser hver gang jeg går på lutinusen, kjempe festlig! Prøver å drikke mest mulig vann :)

Nærmer seg vel innsett nå?! :)

Cathrine *drømmer*

05.06.2013 kl.15:17

Gratulerer så mue med bryllupsdagen:)

Har et lite spm. Jeg er ikke helt inne i dette feltet, samtidig som jeg ikke er helt grønn. Men har du prøvd såkalt babyklister før? Eller bruker man kanskje ikke det ved ivf? :)

framineoyne

06.06.2013 kl.11:34

Håpefull: Tusen takk :)
Nei fytti! Skikkelig ekle greier. Takke seg til truseinnlegg hehe :D
Ja nå ser jeg ut som en fjortis! Kommet kviser i panna og på haka og nå. Jeg som aldri har vært plaget med kviser i puberteten.
Hihi,ja gjør det ;) Imorgen :)
Kan du sende en kommentar hit,og legge ved mail adressen din,så kan jeg sende deg mail. Får ikke gjort det,siden vi ikke er venner inne her.

framineoyne

06.06.2013 kl.11:36

Cathrine *drømmer*:
Tusen takk :) :) :)
Har aldri brukt babyklister. Litt usikker på om jeg har trua,for jeg har prøvd alt annet,og det har ikke fungert!! :(
men for all del,mange som bruker det. :)

framineoyne

06.06.2013 kl.22:19

Håpefull:
Slettet bloggen din??

Skriv en ny kommentar

hits