Godt igang :)

Jada,jeg lever ;) Hehe,har bare ikke villet plage dere med mine plager :P Jeg har vært kvalm,og hatt hodepine fra dag en,og til idag! Idag har faktisk hodepinen vært litt av :)  Liksom ikke så mye å oppdatere om syns jeg,når ting er de samme hver dag! Men det går bra! Jeg er godt igang med tablettene,og juni er jo her,så joda håpet er oppe om innsett i nærmeste fremtid :)

Har ikke mere styrtblødninger heldigvis,bare slim,så jeg føler kroppen er bedre sånn sett og da. Uff,ble jo litt svimmel av å blø så intenst!

Tar fortsatt tre tabletter daglig,og skal gjøre det ihvertfall ut uken. Var til UL idag,og der fikk jeg beskjed om at jeg skal prøve Lutinius istedenfor Crinone,så da blir det noe helt nytt der også. Ja,ja,blir spennende!  Det er vaginal tabletter,istedenfor gel. Og de skal føres inn med applikator sånn egentlig,men jeg skal ikke bruke det! KUN FINGEREN,fikk jeg beskjed om! Så jada,skal høre :) Tre ganger om dagen med den da,så den får jeg ta med i veska :)

De tør ikke sette inn to egg i meg da,pga høyden min. De er redd for at det skal bli tøft av helsemessige årsaker,så jeg får kun satt inn ett,men det går helt greit for meg,for jeg forstår faren. Helsa går jo først! Tvilling svangerskap er risiko i seg selv,om ikke moren skal være en halvmeter bare ;) Så,sånn i denne omgangen ihvertfall,så blir det ett egg inn. Så får vi se da,om vi sliter leeeenge med dette,så kanskje dem setter inn to engang senere,for å gi oss større sjanse for at ett skal sitte! :) Men det blir isåfall i en annen runde enn disse fryseeggene her.

 

Ha en flott kveld/natt videre. Oppdaterer når innsettet er over tenker jeg,hvis det ikke skjer store forandringer i bivirkningene her fremover. For da kan jeg jo skrive noen ord. :) Bare så lettvint å gå inn via telefonen,og da gidder jeg ikke skrive så mye,for det er så tungvindt. Og så er det begrenset hvor mange ganger jeg skal skrive jeg er kvalm og har hodepine..... :)

Anyway,vi snakkes. Natta

6 kommentarer

mittstorsteonske

04.06.2013 kl.11:35

Så dumt at du har så mye vondt i hodet! Håper det blir bedre fremover. Selvfølgelig må du oppdatere når du orker, vil høre om vondter så man vet hva man har i vente.

Vet lite om Crinone, eneste er at alle syns det er noe herk så bra du slipper det da =)

Satser på at det er gullegget denne gangen!

Håpefull

04.06.2013 kl.13:00

Bra det ikke er flere styrtblødninger.. Jeg har kun brukt lutinus, vil anbefale deg å ha med truseinnlegg i vesken også!

Håper det ikke er lenge til innsett! :)

Lykke til...

[Rannveig]

04.06.2013 kl.18:30

Heisann.

Surt å høre du sliter slik med bivirkninger - de er fæle! Husk Afripran om kvalmen blir ille!!

Hehe, er noe herk de vaginale pillene, værre enn den geleen ihvertfall. Bruker utrogestan jeg, små trill runde kuler man skal dytte opp med bare fingrene. Livredd for å miste de i do, og det er et SKIKKELIG klin. Men, uansett svangerskap eller ikke; så er det bare for en kort periode ;)

Masse lykke til med tiden før innsettet :) Snart er du ruger :) Hurra :D

framineoyne

04.06.2013 kl.21:23

mittstorsteonske:
Ja,er slitsomt,men i dag har faktisk ikke hodepinen vært her,men deriomot kvalmen... hehe :) Den har doblet seg! :(
Hehe,ja greit å vite hva man har i vente,men det kan jo være veldig forskjellig fra person til person.

Vettu,jeg syns faktisk Crinone var bedre enn dette klinet her! Følte Crinone var klinete,men sååå fuktig,ekkelt og ja.Har jeg ikke vært borti! Og det som kommer ut,virker som mye mer,enn Crinonen!

Jaaaa,det satser vi på ;)

framineoyne

04.06.2013 kl.21:26

Håpefull:
Ja,er glad for at jeg slipper det. :)
Ja,takk for tipset! :) Fytti katta så mye klineri som kommer ut!!! :-o ÆSJ!

Takk for koselig melding :) Klem

framineoyne

04.06.2013 kl.21:31

[Rannveig]:
Ja,stemmer,det var det det het! Hehe,takker for tipset igjen :)
Kvalmen har doblet seg i dag.Så får se an...orker ikke gå sånn altfor lenge tror jeg!

Hehe,så godt å lese flere som syns dette er noe skikkelig herk! Jeg syns den geleen var ekkel,men dette her er om mulig enda VERRE!!!! Fytti så mye eklerier som kommer ut igjen :( Såpass??? Ja da skjønner jeg du er litt redd dem skal falle i do!
Joda,er jo det. Men blir det svangerskap ut av dette,putter jeg gjerne inn sånt klineri oppi der,men varer jo en god stund da....i hvert fall 10 uker. Står det i papirene mine i hvert fall.

Tusen takk for det :) Ja,gleder meg veldig til å ruge på verdens fineste eskimo <3 Hipp hipp ;)

Skriv en ny kommentar

hits