Progynova i hus.

Jada gitt,da er Progynovaen i hus. :) Jeg var på apoteket idag,for tenkte jeg måtte bestille det,men de hadde den visst inne :) Så da fikk jeg den med en gang da,og det gjorde jo ikke noe,for da virker det bare enda mer realistisk at vi skal igang med et fryseforsøk før sommerferien :) Er ikke nersvøs eller noe helt enda,men kjenner jeg gleder meg til å komme igang! Og jeg er sååå forberedt på å gi beskjed at dem må bruke et av de minste spekulumene!!! Kommer ikke til å glemme det,for å si det sånn!!!Skal bestille Crinone etterhvert også,men vil vente til jeg er helt sikker på at det blir noe forsøk. Gidder ikke koste på det,og så må vi avbryte. I papirene om fryseforsøk står det at man skal gå på Crinone i 8 uker fra dagene føre innsettet,dersom spira sitter,så det blir jo noen kroner ut av det og,men for all del,sitter spira denne gangen også,så går jeg mer enn gjerne på Crinone! :) Håper jo den sitter,for nå har vi fått bekreftelse på at jeg KAN bli gravid,så håpet er kanskje,om mulig,enda høyere om at vi skal få det til denne gangen også.Og dessverre blir jo da også fallhøyden enda høyere,om testen viser negativt....  Jada....bekymringene vil ingen ende ta... Men jeg orker ikke starte de bekymringene helt enda.

 

Anyway,har det utrolig bra med meg selv om dagen,og det er godt. Er mer enn klar for å ruge på en eskimo. ;)

  

Ha en flott dag videre :)

10 kommentarer

mittstorsteonske

14.05.2013 kl.18:55

Så spennende =) Masse masse lykke til! Er sikker på at dette går bra =)

Godt at det er andre som også blogger om dette =)

framineoyne

14.05.2013 kl.21:40

mittstorsteonske:
Tusen takk for det :)
Ja samme føler jeg når jeg leser andres blogger om dette temaet,for vi ER MANGE!! Og for at det ikke skal fortsette å være så tabu,så må vi være mange! Og så kan vi dele erfaringer :)

ivfbarn

15.05.2013 kl.20:32

Så spennende! :) Når er det du skal i gang med forsøket?

Vi mistet dessverre spiren vår i går, da dukket plutselig mensen opp, og hCG prøven var utrolig lav, veldig leit at det skjedde bare noen dager etter positiv test :'(

Men, som du også skriver; nå VET jeg at jeg KAN bli gravid! :-D

Masse lykke til, håper vi alle lykkes på neste forsøk<3

Nina

16.05.2013 kl.19:13

Spennende;) sitter på sidelinja og heier;)

Hva er spekulume? Når begynner du på medisinene da? De sier at alle gode ting er tre, men jeg syns alle gode ting er to;)

framineoyne

16.05.2013 kl.23:57

ivfbarn: Starter opp så fort mensen kommer igjen :) Har hatt en mens,etter aborten,men den var bare for å rense kroppen. Neste,gjør at vi kan sette igang igjen :) :)
Neeei,uff så trist!!! Hvorfor kan det ikke bare gå bra helt inn til mål,når vi først har fått positiv test!! :-/ Urettferdig!!!! :(
Godt dere ikke har mistet motet,men kjenner følelsen. Vondt,men samtidig kan vi ikke gi opp håpet!
Ja dere har fått bekreftelse ihvertfall,på at dere kan bli gravide :) Ønsker deg og masse lykke til. Blir vår tur igjen :) :)

framineoyne

17.05.2013 kl.00:01

Nina: Takk i like måte ;)
Den dingsen de bruker for å åpne opp skjeden.......skjeen,eller hva folk kaller den. :) Den bruker også gynekologer for å åpne slik at de kan ta prøver og div.
Begynner på tabletter første dag mens... Men når det blir,vites ikke.
Hehe,jo takk,men etter mange negative forsøk,har vi gått forbi både tredje og fjerde runde...men blir første med frys da :) Takk for lykkeønskninger da,skal ikke virke negativ og pessimist jeg. MÅ ha håpet :) :) :)

Nina

17.05.2013 kl.00:21

Ja var det jeg trodde, det skal jeg huske og be om og. Gjorde jo så vondt når de satt egget inn igjen og det var nok den som gjorde det..

Da har eg virkelig misforstått, trodde det var første prøverør forsøk nå sist jeg.. Det er lov å bli både negativ og pessimist oppi alt dette,dette er jo tøffe tak. Men "premien" for alt strevet er så absolutt verdt hver tåre på veien.

Ha en super feiring i morgen;)

framineoyne

17.05.2013 kl.09:26

Nina: Ja den kan være fryktelig vond,og det gjorde den på meg,og da sa hun biologdamen at jeg måtte be om å få mindre spekulum neste gang. Så bare rop ut,så skal du få det. :)
Du har ikke missforstått Nina :) Første fersforsøk,og nå første frys. Men mente jeg har jo 7 andre bak der igjen. Insemineringer :) Jeg uttrykte meg litt feil.
Jaaa,er absolutt verdt hver eneste tåre,om man får et barn ut av dette :)
Tusen takk. Ha en flott dag videre. Hipp hurra :) Klem

Håpefull

20.05.2013 kl.07:20

Det blir med gang litt mer virkelig når man får medisinene i huset!

Du må ha masse lykke til med fryseforsøket! Gullegget ligger å venter :D

framineoyne

21.05.2013 kl.19:46

Håpefull:
Ja gjør jo det :)
Tusen takk for det :) :) :)

Skriv en ny kommentar

hits