Eggløsning.

Ja nå er det lenge siden jeg har oppdatert her inne,da vi har vært på ferie :) Kan gå på nettet via telefonen,men det er så vondt å skrive innlegg. Så da droppa jeg det. Vi har vært i Lofoten da :) NYDELIG sted!! :)

Tror eggløsningen har funnet sted nå,for har vært øm siden fredagen. Men klarer ikke sette en eksagt dag,på NÅR den var...Så mulig jeg ikke har hatt den enda.Kjenner ikke helt kroppen min om dagen. Tiden til nå,har gått veldig bra. Sikkert fordi jeg har opplevd mye,og ikke rukket å tenke så mye,eller savne...

Skal gå på apoteket imorgen,og bestille Progynova og Crinone. Må ha det i hus nå,slik at den er i boks! Bedre å ha den på forhånd,siden jeg ikke helt vet hvordan kroppen er om dagen!

Leser om flere som skal igang/er igang med forsøk,og kjenner jeg  misunner dem og "være igang",selvom jeg har absolutt hatt godt av å være på ferie,og nyyyte! Og så må jeg si at jeg krysser fingrene for dem som er igang også,for jeg håper så inderlig dere skal få det til! Unner jo alle og få barn,som ønsker det,og spesielt de som sliter,for det er tøft!  Heier på dere! :)

 

Skriver mer når vi er nærmere igang,for nå er det liksom ikke så mye som skjer. :)

4 kommentarer

Håpefull

12.05.2013 kl.21:49

Misunner deg som har vært i Lofoten! Har kjempe lyst å reise dit selv. Hørt at flere sier det er nydelig der :)

Næmer seg forsøk hos deg også nå da! Blir litt mer virkelig med gang man få medisinene i huset!

Heier på dere også!

framineoyne

12.05.2013 kl.22:45

Håpefull:
Anbefales på det sterkeste og reise dit! :) FOR EN NATUR!!! Og det lyset.......magisk <3
Jada,gjør jo det :) Føler meg roligere nå,siden jeg ikke trenger å bruke sprøyter,men vet jo ikke hvordan jeg reagerer på tablettene da. :) Blir spennende!
Ja,man merker jo det...så fort dem er i hus,trer man inn i "boblen"! :)
Takker for det :) :)

Nina

13.05.2013 kl.11:55

Der var du igjen ja:) har vært inne å sjekke om det kom noe oppdateringer. Men så herlig med en liten ferie tur også til Lofoten da, høres magisk ut:)

Du sier du misunner de som er i gang, men kjære deg du er jo nesten det du og;) skal bli så spennende i juni:) kjenner jeg begynner å bli mer en klar for å sette i gang nå. Nå er det så mange som sier til meg, men bare ikke stress så blir du nok gravid på naturlig måte skal du se.. ååå kjenner det koker inni meg, ja man hører om de utroligste historier hvor folk blir gravid selv om alt sier at det ikke skal gå an..men hallo, er jo en grunn for at vi holder på med prøverør..

Krysser fingrene for en skikkelig babyboom her;)

framineoyne

13.05.2013 kl.21:47

Nina:
Hei kjære deg :)
Koselig at du kommer innom her. Jeg har prøvd å sende deg mail igjen,men mulig den havner i søppelposten din?!?
Jaaaa,var mer enn deilig å dra på ferie nå :) For en natur,og for et lys!!! FANTASTISKT!

Hehe,joda,men jeg er jo ikke igang enda ;P Og denna tanta mi,er jo på bærtur,så veit jo ikke når hu dukker opp :P Men jeg vet jo det nærmer seg da :)
Så godt å høre du føler deg klar for å komme igang igjen nå da.
AAAAARG,sånne utsagn haaaateeeer jeg! HJELPER IKKE EN DRITT!!! PUNKTUM!

Ja,nå er vi klare alle mann,så det måååå bli vår tur :))))
Gir deg en stooor klem

Skriv en ny kommentar

hits