En uke siden mens

Ja,idag er det allerede en hel uke siden mensen.NÅ flyr tiden vettu,når jeg ikke trenger tenke så mye :) Hehe,rart hva dette gjør med psyken...nå vet jeg jo at vi får et forsøk før sommeren,og jeg trenger ikke bekymre meg altfor mye.Da glir dagene lettere forbi.Deilig :) Når man bare venter på noe,som en kanskje ikke får gjennomføre alikevel,så blir man irritabel og sur,mens når jeg vet vi får forsøk før sommeren uansett når mensen kommer,klarer jeg å slappe mer av :)

 

Har drevet i hagen idag.DET er terapi for sjela det. Det er det beste jeg vet! Kan drive uti hagen hele sommeren jeg :) Stulle og ordne med plantene mine <3

Vi skal snart reise til Lofoten,så da blir det lite blogging fra denne jenta,men kommer tilbake når vi er hjemme igjen :) Er ikke så mye å oppdatere nå heller da,siden vi bare venter ;)

Håper så inderlig det blir satt inn nytt gullegg denne gangen...men spennende med det strået hvor det er TO EGG da!!! Ja,ja....setter dem inn de to,og begge sitter,da er vi ihvertfall ferdige med barn ;) Og vi er dobbelt så heldige :) Blir det det strået med ett egg i,og det sitter,da får vi vurdere hva vi gjør om noen år,men uansett er vi verdens heldigste! :)

Én kommentar

Håpefull

07.05.2013 kl.21:42

Så kjekt å lese at tiden flyr om dagen! :) Denne gangen får dere innsett av gullegget!

Dere må ha god tur til Lofoten..

Skriv en ny kommentar

hits