Jeg blir så irritert!

Idag har KRF hatt landsmøte,og jeg blir ikke noe særlig engasjert da....De provoserer meg faktisk noe innmari! Jeg vet at ikke ALLE stemte for det forslaget om å stenge assistert befruktning med donor. Men det var så få som stemte for,at jeg slår alle under samme kam! De vil ikke ha donasjon av sæd lenger!!! Det vil si at folk som oss,som ikke kan få barn med egne spermier, ikke vil kunne få lage barn i det hele tatt, i dette landet!!! Syns det er blodig urettferdig!!! For da skal de liksom få bestemme at vi,og mange andre,ikke skal kunne få egne barn i det hele tatt! Joda,alternativet er adopsjon og fosterforeldre,men vi har valgt å gjøre det vi kan, med assistert befruktning,føøør vi tar skrittet adopsjon feks.!Jeg har vært sååååå høyt oppe idag,etter jeg først hørte om dette på nyhetene,og så radioen,og overalt i avisene på nettet! Blir ikke noe særlig engasjert da!

 

Jeg blir lei meg,frustrert og irritert for at de ikke ser dette fra VÅR side!!! De kan umulig være slitere selv,ellers hadde de stemt NEI!

 

Er liksom litt sånn,når vi endelig har foten innenfor og kommet igang med behandlinger,så skal de "store og stygge" bare stenge dørene for oss! Syns det rett og slett er urettferdig!!! :( 

 De begrunner det med at barna skal ha krav til å vite sitt opphav osv.osv.....jada....bla,bla,bla....hører hva dere sier MEN!!!! Hva med alle de som bare "ups", blir gravide på byen,og faren vil ikke vite av hverken mor eller barn,fordi de ikke var i noe forhold da ungen ble laget???? DEM er det da mer synd på,syns jeg, for i vårt tilfelle har ihvertfall ungen en mor og far. Donoren er jo bare et unikt menneske som vil hjelpe barnløse med å få oppfylt ønskene sine. Ingen barn er mer ønsket,eller blir mer elsket enn barna til barnløse! Ja,nå helte jeg sikkert bensin på bålet,men jeg tør faktisk og påstå det....at når man virkelig har sliti for å få til en ting, setter man myyyye mer pris på det,når man først har fått det til :)

Jeg håper så inderlig de ikke får noe å si i Stortinget,for da stikker dem kjepper i hjulene til mange av oss. Syns rett og slett det er egoistisk og urettferdig! Ja,vi tukler med naturen osv.men dette har pågått siden krigen,og ER absolutt noe vi har behov for,da vi er mange UFRIVILLIG barnløse!!! Tukler ikke mer enn at kvinner blir gravide! DET  har man blitt....ja,helt siden første menneske på jorda!

 

OM dette skulle gå veien for de kristelige da, så kommer folk til å enten reise til utlandet og "importere" unger (benytte seg av utenlandske klinikker)....ja,vi er en av de parene, eller så kommer folk til å ha one night stand,og "ups" bli gravide,uten å si noe,til noen om HVEM det var. Hva er best??? Ville nok beholdt de ordnede forholdene på klinikkene og sykehusene her jeg da men.

*frustrert*

12 kommentarer

anonym

28.04.2013 kl.22:41

Det kan du dessverre. Ikke vite om de som blir lett gravide ikke elsker eller setter pris på sine barn. For det andre jeg er muslim og i Koranen så står. Det at noen for begge kjønn noen en kjønn. Og noen for det ikke i det helle tatt...jeg er ikke har for å fortell om min religion. Men skulle bare si deg chill out og slutt å dømme andre lett gravide mødre.

framineoyne

28.04.2013 kl.23:11

anonym:
Jeg har aldri sagt at de som blir lett gravide IKKE elsker barnet sitt!
Og nei,dømmer ingen jeg,bare ytrer min mening om at KRF vil fjerne sæddonasjon...

anonym

29.04.2013 kl.01:47

Beklager for misforståelsen, og lykke til videre med alt :)

framineoyne

29.04.2013 kl.02:04

anonym: Det går bra. Tusen takk for det. Ha en fortsatt fin kveld :)

Kristina

29.04.2013 kl.12:58

Kine Kine Kinemor <3 nok en gang får jeg så utrolig vondt av dere, og håper også sånn som deg at ikke KRF kommer inn på noe storting, eller skal få noe å si, de ANER ikke hva de snakker om... Jeg støtter dere 100%, og kommer alltid til å gjøre det... håper så inderlig å få se en liten Kinebaby en dag ^^

Christina

29.04.2013 kl.15:06

Jeg er så enig med deg, kunne ikke sagt det bedre selv, jeg er i andre enden av skalaen i forhold til donasjon, nemlig egg donasjon, jeg synes det er urettferdig at det i Norge i dag kun er sæddonasjon, men at de suppegjøkene i KRF nå snakker om å også stenge døra for det, for noe TULL..... Men dette kommer de ALDRI til å få igjennom, det er jeg rimelig sikker på... Som du sier, tenk alle de barn der ute med en mor som hadde seg med en tilfeldig, hva slags opphav er det ?? Ordnede forhold med donasjon er da iallefall et bedre alternativ....

Den dagen man forstår at veien mot å bli foreldre kan bli lang, humpete og vanskelig , den dagen forstår du at man kan si at barn av barnløse er høyere ønsket en hos de som ikke veit hva det vil si å IKKE ha mulighet til å få barn på egenhånd uten hjelp.... Klart alle eller heldigvis de fleste ELSKER sine barn, men for oss i denne verden så er ALT veldig annerledes... Vanskelig å be noen som ikke er der selv forstå det, men jeg kjenner meg så igjen i din frustrasjon. Dette er et VIKTIG tema og jeg håper virkelig at KRF aldri får noe støtte her....

framineoyne

29.04.2013 kl.17:40

Kristina:
Åååå,søte deg.Tusen takk Kristina :) Hyggelig at du fortsatt følger,siden jeg har mista deg på fjesboka....miss you.
Takk for støtten og fine kommentarer! :) Snill og god du vennen :) <3 Stor klem til deg

framineoyne

29.04.2013 kl.17:49

Christina:
Ja,du er i andre enden og jeg kjemper med nebb og klør for dere! Fatter ikke hvorfor de ikke kan åpne opp for eggdonasjon også,istedenfor går de tilbake ti skritt i utviklingen,og vil stenge for noe vi allerede har!!! :( Nei,jeg gir ihvertfall ikke opp uten kamp.Jeg kommer til å sende brev til dem,om dem kommer til orde,og jeg kommer til å be på mine knær om helomvending! Selvom jeg vet jo innerst inne,at KRF er ikke til å rikke,om dem event skulle få stenge! Men mulig de tenker seg om en ekstra gang,om dem får høre våres historie på ordentlig,og ikke bare gjennom media! Jeg har for en stund tilbake,både vært i kontakt med Jens Stoltenberg og Anniken Huitfeldt! Her må man kjempe for vår sak!! :)
Jada,vet jo det at så og si alle elsker barna sine,og de fleste er jo ønsket til verden,men poenget mitt er at jo mer man må jobbe for det man ønsker seg,jo mer pris på,setter man det man får :)
Samme for de som får ting rett i hånda,uten å spørre omtrent....og en annen som må spinke og spare,og kanskje ta en jobb,for å få råd til den tingen...Den som virkelig har jobbet for det,setter mer pris på feks. mobilen,enn den som "bare fikk den"! Kan ikke sammenligne barn med ting,men dere skjønner hvor jeg vil hen! :)

Takk for kommentaren Christina.Vi får krysse armer og bein for at KRF ikke får noe å si,og at det forsøket vi to skal igjennom nå før sommeren,klaffer! :) Slik at vi to kan gå gravide sammen,og samtidig kjempe for alle barnløse der ute,for vi er mange!!!

Klem

Nina

29.04.2013 kl.22:15

andre lager barn i løpet av 10 min hygge med sin kjære, mens når vi lager det går vi først på spray deretter sprøyter og bruker i alt 1-2 mnd på å " lage" dette barnet.. Så jeg skjønner så godt hva du mener. Tror dessverre enkelte som får det lett til, ikke har muligheten til å klare å forstå hvor stort våres ønske om barn er.

Har selv en søster med to små, minste er 6 mnd og hun babler ivei om at hun ønsker nr 3.. Mens jeg har prøvd siden deres første kom til verden..kjenner jeg blir så provosert og oppgitt over folk som ikke forstår at dette er sårt..

framineoyne

29.04.2013 kl.22:27

Nina:
Helt enig.
Skulle ønske de bare kunne kjenne litt på den følelsen vi sitter med,når vi får både oppturer OG nedturer!

Uff,ja skjønner deg godt. Vondt når de ikke har NOE forståelse! Jeg har selv en søster med tre barn,men hun er ydmyk. Hun syns det er urettferdig og vondt,at vi sliter sånn.

Hvordan går det med deg sånn ellers da Nina-mor? Jeg har svart på mailen fra deg ;) Stooor klem og håper det går bra meg dere.

Nina

29.04.2013 kl.22:48

Ja man vet liksom ikke hvor vondt det er før man er oppi det selv..man tar det liksom for gitt av det vil gå lett å få barn.

Jeg blør enda, har gjort det i 4 uker nå:/ begynner å bli lei. Vil bli ferdig med denne ma'en. Går som sagt opp og ned, ble skikkelig nedfor forrige dagen da jeg innså at årets julekort, forsatt ville være uten en liten baby på kortet. høres sikkert rart ut, men er liksom sånne små ting som gjør at man depper, man glemmer det litt at man skulle vært gravid men så dukker detvopp ting som gjør at man tenker på at nå skulle magen vært synlig osv,

Kjenner du på samme måte?

framineoyne

29.04.2013 kl.23:06

Nina: Ja det er sant. Jeg hadde ikke trodd det skulle ta så lang tid jeg heller,meeeen der tok jeg feil gitt. Man får fort beina nedpå jorda,når man ser at man må slite!

Gjør du??? Uff da :( Skjønner godt du er lei!
Uff ja... :( Man får noen sånne påminnelser som ikke er noe gode! :-/ Stort sett har det gått greit nå i det siste her,men skjønner følelsene dine! Plutselig kommer man på at nå ville jeg kanskje hatt litt mage,jeg ville kjent litt liv,jeg ville vært kvalm osv.
Klart,dette er jo noe vi vil bære med oss resten av livet,da det ER en påkjenning og en tøff turn og gå gjennom. Når vi endelig fikk det til,mister vi,og det er blodig urettferidg,så det er klart det vil sitte i oss begge for evig tid!

Skriv en ny kommentar

hits