Sitter fortsatt på berg og dalbanen...

Jada,denne karusellturen, tar aldri slutt.... Berg og dalbanen,som vi sitter på,går opp og ned. Mange tanker,følelser og ikke minst utfordringer man møter på veien! Jeg ringte inn mensen idag,da den hadde tatt seg opp idagtidlig,og kommet skikkelig igang. INNMARI godt igang...skikkelig "nedpress" og vondt i underlivet og blør masse. Men den er her ;)

Jeg snakket med en hyggelig dame,og hun sa jeg skulle begynne på tablett,1.dag mens neste gang. "Ehhh,i august?,sa jeg. Nei,neste mens,sier damen. FÅR JEG ET FORSØK FØR SOMMEREN ALIKEVEL??,sier jeg. Jaaaaa,sa hun.Og jeg ble såååååå glad!!!! :)

Jaaaaaaa,det gledet hjertet mitt så innmari <3 YES!!! Vet jo ikke når jeg får mensen igjen nå,men uansett,skulle jeg starte på Progynova 1.dag mens,og så skulle jeg ringe så fort det var mulig,inn til dem,og avtale første UL :) HIPP HURRA!!!! Jeg ble så glad. Ååååå,så fantastiske nyheter! :)

Og jeg som hadde begynt å forberede meg på at vi ikke kom til å få noe forsøk før august :) DETTE var en hyggelig overraskelse :) YES!!!

  

Puh,nå kan jeg seeeenkeeee skuldrene og bare nyyyyte resten av april,og mai ;) Jeg har bursdag snart da :) Ja,snart og snart....Andre uken i mai ;) Såååå,da ble jeg 32,før jeg ble gravid da.... og jeg som ikke skulle ha unge etter fylte 30, om jeg ikke hadde fått nr 1 innen 30-åra....kremt....det var før jeg visste hvor vanskelig det skulle være å få til nr 1! OM vi får det til igjen,kan det jo hende det bare blir 1,men det får tiden vise. Jeg er glad for en og jeg :) Sjeleglad :) Jeg skal være kjempefornøyd,om vi får ønskebarnet vårt uansett jeg :)

 

Ja,som dere ser,det er oppturer og nedturer i dette gamet,og får man en opptur,er det lett og gå i taket,for når man får en nedtur,går man rett i kjellers... :-/

 

Heier på dere alle,som sliter der ute. Stå på,det måååå jo bli våres tur engang også :)

6 kommentarer

Lekeplassen

24.04.2013 kl.23:49

Gratulerer :)

25.04.2013 kl.10:45

Så bra du fikk før august :D håper sånn det klaffer for dere denne gangen :))

Nina

25.04.2013 kl.22:12

Så utrolig gode nyheter:) nå ble jeg glad på deres vegne:) så utrolig fantastisk <3

Selv har jeg slått meg til ro med å vente, jeg som i første omgang ville sette i gang igjen med engang.. Men akkurat nå er det liksom helt greit å vente ( noe jeg aldri kunne forstå at noen ønsket, men plutselig har jeg endret litt syn på det)

Håper det blir deres tur nå:)

framineoyne

27.04.2013 kl.00:00

Lekeplassen:
Tusen takk :)

framineoyne

27.04.2013 kl.00:02

Anonym:
Takk for det :) Ja det hadde absolutt vært ønskelig det ja :) Men først,noen uker "fri",før neste mens,og forsøk ;)

framineoyne

27.04.2013 kl.00:05

Nina:
:) Takk kjære deg :)
Jeg respekterer dine ønsker,og dette er deres valg og ønsker.Og det er viktig å følge de,og ikke hva alle andre gjør/sier...
Deilig med en pause også da,ihvertfall når man er innstilt på det! :)

Takk for det snille deg. Ja håper jo det,men man har liksom ingen garantier....er mange milepæler føøøør egget i det hele tatt skal festes... Medisinene skal virke,egget skal tåle opptining osv. Men SÅÅÅÅÅ,vil jeg det skal feste seg >:)

Skriv en ny kommentar

hits