Hvorfor vi ønsker oss barn.

Nå kan ikke jeg svare for mannen min sin del da,men skal prøve å svare for min EGEN del :) Har fått dette spørsmålet fra leser,for lenge siden,men jeg har ikke orket svare på det enda. Føler det er et godt spørsmål,som må besvares gjennomtenkt!

Mobilbilde jeg har tatt.

Jeg har alltid ønsket meg barn,og så for meg å ha to stykker. Alltid hatt et godt barnetekke,og likt barn.  Men lite visste jeg om at dette kunne ta tid,den dagen jeg skulle gå inn for å FÅ barn.

 

****sånnspolelydsomdespillerpåfilmernårmandrømmersegbortogdemkommertilbaketilvirkelighetenigjen****

 

Ønsket om barn er stort.Har enormt mye kjærlighet i meg,som jeg virkelig ser frem til å dele med et lite barn. Elsker barn,og syns de gir mye. Er rett og slett priceless når to små barnehender holder rundt nakken min,og gir meg en skikkelig god klem. Den omsorgen man får for barn,er ubeskrivelig,og det bare bobler over,inni meg,for å kunne gi ømhet og kjærlighet til et lite barn.

Skummelt,ja kjempeskummelt er det også,og tenke på at et lite barn er 100%  avhengig av meg,men samtidig så er det noe jeg virkelig vil oppleve.Og vokse sammen. Og bli kjent med barnet.

 

Har enormt mye å gi. Kjærlighet,ømhet,tillit,håp,omtanke,visdom,lærdom.

Og et barn har mye å gi tilbake.

Mobilbilde jeg har tatt.

 

For meg,blir livet komplett med et lite barn i armkroken til Thomas. Slik at vi blir en familie. Jeg har det helt perfekt,sånn som vi har det nå også,men ønsket om et hjertebarn,er stort. Og det er noe jeg virkelig håper vi får oppleve. Å bli mamma <3  Kommer til å gjøre det meste,for å få oppleve akkurat det.

Få ting som barnet har laget i barnehagen,få en god klem når dagen sånn ellers er kjip,få høre "god natt.Gla i deg mamma". Osv. Ja de maaange flotte minnene som man tar med seg :)

 

Og om vi får det til via IVF...det å gå på ultralyder,og høre hjertelyden....PRICELESS!!! <3 Tenk så spennende å  kjenne og føle alt som et svangerskap har med seg :)

 

Ja,ønsket er stort,og jeg kunne sikkert skrevet en evighet om dette :) Men viktigst av alt er at ønsket er stort,og håpet har vi med oss hele veien. En dag blir det vår tur....en dag :)

Jo mer vi strever for å få det til,jo større blir ønsket om å få det til.Så jaaaaa,ønsket er STORT!

9 kommentarer

lovelace

13.04.2013 kl.12:23

Det er ikke noe gøy og lese dette, ut ifra det jeg kan lese på bloggen sliter dere litt med og få det til og dere er garantert ikke de første. Nå vet ikke jeg om det er noe spesielt bortsett fra alder som kan spille dere et puss, altså sykdommer eller noe sånt. Men et tips er at jo mer du stresser og lengter etter det jo vanskeligere kan det faktisk bli, jeg sier ikke dette for og være slem eller noe sånt, men jo mer du slapper av og tar det som det kommer jo lettere kan det være om det ikke er noe spesielt da! Kusinen min(33) hun prøvde få barn siden hun giftet seg (25) de fikk oppfølging av lege og masse prøver osv hun fikk beskjed om at dere kan bare ikke få barn sammen. Så slappet Kusinen min helt av og 1 mnd senere var hun gravid (30) for da var hun ikke stresset og alt det der. Nå er kusinen min 33år og har 2 barn ;) Men hun slet andre gangen også pga alderen, men hun lyktes til slutt! Det håper jeg du gjør også ;)

Veien til å bli foreldre

13.04.2013 kl.20:16

Utrolig bra skrevet, vennen! :)

Jeg håper så inderlig at dere en dag, en dag skal få oppleve dette <3

framineoyne

13.04.2013 kl.23:34

lovelace:
Takk for kommentar.
UANSETT hvor mye jeg slapper av/stresser/prøver/lengter/slutter og tenke på det,har det INGENTING å si for vår del!!!
Jeg vet at ja,det kan spille et puss for mange andre,men hver enkelt menneske,har hver sin historie,og er et enkelt individ. Og må derfor ha behandlig som passer dem!
Hos oss er det en annen vinkling av temaet barnløshet... Han kan ikke få barn,og meg har de ikke funnet noe galt med,foruten dette skallet rundt egget,som de nå,via IVF fant ut at er for sterkt,og slipper derfor ikke inn sædceller.
Så,sum av sumarum,vi må ha hjelp,okke som! Vi bruker donor.
Vet det er mange solskinnshistorier der ute,men dem gjelder ikke her dessverre.
Alderen min har ikke legene nevnt,for jeg overproduserer egg,,så fruktbarheten er det ingenting i veien med!
Takk for det.ja vi håper og håper vi også :)

framineoyne

13.04.2013 kl.23:35

Lovelace:
Og forresten,nei,vi er ikke alene....vi er MANGE med denne diagnosen,ufrivillig/uforklarlig barnløs.

framineoyne

13.04.2013 kl.23:37

Veien til å bli foreldre:
Ååå,takk for det :) :)
Jaaa,håper inderlig jeg også <3 klem

lovelace

14.04.2013 kl.11:57

Nå er jo vi damer født med egg da vi produsere dem ikke, men det er bra at fruktbarheten er der og at du har sunne og friske egg som slipper som normalt :D Jeg håper virkelig dere lykkes :)

framineoyne

14.04.2013 kl.22:11

lovelace:
Litt usikker på hva du mener her,men ja er glad jeg har mange nok egg,og at de kan befruktes. :)
Tusen takk :)

Sunniva Lykke

14.04.2013 kl.22:19

Det å spørre noen hvorfor de ønsker å få barn er for meg omtrent som å spørre hvorfor man ønsker å ha venner eller hvorfor man ønsker noen å dele livet med. For de fleste vil det være et savn å leve uten - uten at man alltid kan forklare hvorfor ønsket er så sterkt, eller hvorfor savnet blir så stort når det ikke går sånn som man har planlagt.

framineoyne

14.04.2013 kl.22:27

Sunniva Lykke:
Ser hva du skriver,og forstår hva du mener,men syns ikke det gjorde noe at jeg ble spurt.Men følte jeg måtte gi et gjennomtenkt svar.
Folk spør om mye rart,og ingen spørsmål er dumme,men jeg forstår hva du mener ;)

Jeg valgte nå å svare på det jeg da,men er sant som du sier,litt vanskelig å svare på sånne spørsmål!

Skriv en ny kommentar

hits